Ris & ros

 

 

Hos Lundtoftgårds Golden ønsker vi til stadighed at forbedre vores opdræt og service over for køberne. Vi modtager også forslag til vores hjemmeside, og hvordan vi kan gøre den bedre. Derfor er vi altid interesseret og taknemlig for at modtage ris og ros.

 

I kan skrive til vores e-mail kontakt@lundtoftgaard.dk og vi vil viderebringe ris som ros her på siden.

 

 

 

Ros fra Fam. Nørskov - Bella.
Hej Sonja... Synes lige du skulle have en lille besked fra os i Holstebro. Det går super godt med Bella. Hun er en utrolig kærlig og rar familiehund. Alt det vi kun turde håbe på, er hun blevet. Stefan går til træning med hende og hun er utrolig lærenem og elsker at lære nye ting. Hun er utrolig behagesyg, men måske er det fordi at Stefan står og steger oksebov og skærer i småstykker når de skal til træning :-) Det er hun helt vild med. Stefan praler med at hun er den bedste på holdet :-)

Hun er blevet rigtig gode venner med vores to piger. Især Laura vores yngste pige og Bella er allerede blevet bedste venner. Det er Laura der hele tiden kalder på hende og leger rigtig meget med hende udenfor. De ligger tit på gulvet og nusser. Det er simpelthen en gave for vores to dejlige unger at vi har fået sådan en dejlig hund.

Hun har også fået flere hundevenner. Min søsters cockerspaniel og min mors Eurasier hvalp leger meget sammen.

Når vi går tur med hende vil hun gerne snakke med alle vi går forbi. Så snart nogen aer hende ligger hun sig ned for at blive kløet. Hun elsker at blive kløet og det er aldrig hende der siger stop :-)

Hun er rigtig madglad, men det ligger jo til racen. Vi forkæler hende indimellem med tun, fisk og ris. Det fremkalder meget savl når hun ser hvad der er i vente.
Hun har prøvet at apportere med en død and. Det vakte virkelig instinktet op i hende. Man kunne tydeligt se at det var noget andet end den dummy de normalt træner med. Jeg er sikker på hun kan blive en god apporterende jagthund.
I dag er hun så for alvor trådt et skridt herimod hendes voksen tilværsel og er begyndt at bløde. Så det går stærkt med hende.

Jeg kunne se på jeres hjemmeside at Cille er med hvalpe igen. Vi glæder os til at følge dem på hjemmesiden. Jeg er sikker på at det bliver nogle fantastiske hunde. I har i hvert fald gjort et fantastisk arbejde med Bella. Vi er så taknemmelige og stolte over at vi har fået en hund fra Lundtoftgaard.

Jeg sender nogle billeder til jer af skønne Bella meget snart. I kan tro hun er blevet flot og faktisk meget lys i pelsen.

Hils Jørn, Bianca, Nico og Cille musen mange gange fra os.

 

Knus fra Malene, Bella og resten af fam. Nørskov

 


Ros fra Fam. Højhus / Hindbo - Walter
En hilsen til jer begge..

Føler også jeg gerne vil bidrage på denne side for er der nogen som fortjener ros så er det jer 2.. Philip og Heidi.!

At få en hvalp er noget man skal overveje m.m. og det havde vi også gjort. Pludselig så vi en dag et opslag hvor de solgte Golden Retrievere og det var jo sådan en hund vi søgte så vi ringede selvfølgelig men desværre var alle hvalpene solgt. Vi fik så at vide at vi kunne kontakte jer da I stod og skulle have hvalpe . Vi fik nummeret , ringede og derefter var vi inde på jeres hjemmeside. WOW ... tænkte vi da vi begge havde læst alt hvad der var værd at vide om "LUNDTOFTGÅRD". Jeres hjemmeside er simpelthen helt fantastisk. Jeg har aldrig oplevet en så velformuleret hjemmeside og så alt det arbejde I begge lægger i det og alt det kærlighed I begge har til jeres hunde og de hvalpe I nu med tiden har hjulpet til verden og givet en fantastisk start på livet på. Vi fik reserveret en "han" og så kunne vi ellers bare vente til Mille skulle føde omkring uge 33. Mange gange var vi inde og se jeres hjemmeside og vi fik meget snak om hvor flot det var at holde sådan en hjemmeside opdateret hele tiden.

Da Mille fik hvalpe i uge 33 blev vi kontaktet og lige fra starten har vi kunne følge "vores" hund på jeres hjemmeside. En helt fantastisk oplevelse nærmest som at være der.... Hver uge kom der opdateringer og nye billeder, vægt m.m. blev lagt ind og vi fulgte spændt med alle 4 og havde en vældig snak om de søde hvalpe . Efter 3 uger kom den STORE dag... Vi skulle ud og hilse på alle 8 skønne små bamser og vi var da meget spændte og især ungerne var spændte med sommerfugle i maven. Det gik så godt hos jer, man fornemmede med det samme at her var sjæl, varme, venlighed og ikke mindst masser af kærlighed til de skønne hvalpe. Inden vi tog hjem fik vi af vide af jer at vi endelig bare skulle kikke ud, vi var altid velkommen og det løfte holdte vi. Vi takker af hele vores hjerter fordi I altid havde jeres dør åbent for os "hvalpe forældre" og fordi man aldrig fornemmede en snært af irritation eller at vi kom uforstyrret. I har et så skønt hjem og vi er så lykkelige for at vi fik lov til at følge vores skønne "Walter" hver uge, nogen gange kom vi 2 gange på en uge !

Vi har nu haft Walter i snart 14 dage og han er det bedste vi har foruden ungerne. Altid kærlig og altid klar til hygge. Han er så rolig og man kan mærke at han de første 8 uger er blevet opdraget med kærlighed. Han er nysgerrig og vældig aktiv men det bedste han ved er at putte indtil en af os og bare nusse. Ungerne elsker ham og han nyder at rode rundt på Marias værelse og snuppe et stykke legetøj. Han har mødt mange nye "ansigter" og tager det hele med et smil, vil bare gerne nullers med og slikker dem alle i hovedet hvis de kommer for tæt på . Han forstår når vi kalder på ham og Walter navnet reagerer han også fint på, takket være jer som lige da vi navngav ham brugte det.

Kære begge, ord kan ikke beskrive hvor lykkelige og glade vi er for vores dejlige Walter, vi er taknemmelige  for at skæbnen valgte at vi fik en hvalp hos jer. Vi takker at hele vores hjerter og lover at sende billeder og mails så I stadig kan følge ham fremover.

TUSIND TAK endnu engang

 

Med kærlige hilsner fra
Fam Højhus /Hindbo

 

 

Ros fra Fam. Høeg - Frida.
Engang i foråret sad jeg og kiggede på forskellige hjemmesider med opslag om
golden retriever hvalpe..Pludselig fangede min opmærksomhed en hjemmeside
fra Lundtoftegårds golden og jeg læste med stor interesse om dette sted...

Egentlig skulle vi ikke ha´flere hunde(har man hørt det før??).men ja,-man kan jo altid kigge... Jeg endte med ,at skrive en mail til en pige,der hed Heidi og hun var sød at skrive tilbage til mig...Heldigvis skulle hendes hund Mille snart parres med en Rasgo Pongo ,-de ventede bare på at Mille kom i løbetid...
Men,-Milles løbetid lod vente på sig og vi begyndte at kigge og besøge andre
golden retriever opdrættere...

Men -,ligemeget hvor vi kom eller så nye hjemmesider ,blev jeg ved med at
vende tilbage til Lundtoftegårds...og endelig kom Mille i løbetid og blev
parret med Rasgo Pongo... Det skrev Heidi tilbage til os,at hvis vi stadig
var interesseret i en hundehvalp fra dem,-ja så var vi stadig på deres
venteliste over en hvalp fra dem..OM VI VAR???.....

Heldigvis blev Mille gravid og 8 uger senere kom der 8 dejlige hvalpe til
verdenen..5 drenge og 3 piger..heldigt for os,at der var piger imellem,for
det var sådan en vi var skrevet op til...

Heidi sendte os billeder og mails og sms under hele forløbet og det var bare
så dejligt at kunne følge med i deres udvikling...
Lørdag den 6 december besøgte vi Heidi og Philip og alle hundene for første
gang...der var de kun 3 uger...
Anden gang vi besøgte dem var lørdag den 20 december...og det var en stor
dag ,for der skulle vi vælge hvalp.
Men,-det var ikke så ligetil når alle hvalpene var skønne...men valget faldt
på en lille fræk lys pige,som var meget nysgerrig og modig...hun passede
lige til os og hvad kunne hun hedde andet end Frida:-)...

I går,-den 9 januar 2009 kom så endelig den dag hvor Frida skulle blive
vores og med os hjem...
Vi hentede hende om eftermiddagen og efter en snak og lidt afskedskram,kørte
vi mod øst igen...Frida klarede hele turen hjem uden at hyle eller
tisse...hun kastede dog op 3 gange...men var meget stille og undrende over
alt det nye der skete for hende...

Da vi kom hjem skulle alt undersøges og der skulle leges med vores børn...
Natten klarede hun rigtigt fint..hun var ude og tisse et par gange..men ikke
en eneste gang hylede hun efter sin mor og søskende...

I dag har hun leget ude og det elsker hun...vi har også haft besøg af
nysgerrig familiemedlemmer og det var da bare skønt ,syntes hun..

Lige nu ligger hun og sover trygt efter en dejlig aktiv dag med hygge og leg
og masser af kram...

Hun er den dejligste lille hund,-så fuld af nysgerrighed og gå-på-mod.Hun er
velafbalanceret og tillidsfuld og velstimuleret og det er der kun to vi kan
takke det for....

Kære Heidi og Philip.

Det er nemlig jer to der er skyld i ,at vi har fået verdens bedste
hund...sjældent møder man mennesker der er så arrangeret i det de gør som
jer...mange mange tak for alle de billeder og mails og sms du har sendt
Heidi...det har været rigtig dejlig, at mærke at I gør alt dette med hjertet
og at I brænder for det:-)
Tak for at I har taget jer så godt af vores Frida (og alle de andre) og
gjort hende til den lille skønne guldklump som hun er...

På glædelig gensyn og rigtig god ferie til USA :-)

 

Mange hilsner fra familien Høeg, Juelsminde

Frida
Julie og Sofie
Klaus og Karin

 

 


Ros fra Fam. Andersen - Pixi.
Flot arbejde med en hjemmeside der gør, at vi som hvalpekøbere næsten
fornemmer, at vi har daglig kontakt med hvalpene. Gode billeder og mange
af dem, ikke kun af min hund, men også om hele hundelivet hos jer.

Jeg mindes ikke i de snart 40 år jeg har set på hunde, har haft hunde og har arbejdet med hunde, at man har taget sig så meget af et hvalpekuld. De bliver ikke bare håndteret professionelt og med respekt, men bliver også snakket med og præget den helt rigtige vej.

At I derudover har overskud til at tage jer af os kommende hvalpeejere og man altid tages godt imod, er absolut en dejlig ting ved at modtage en af jeres veltilpassede hvalpe.

venlig hilsen


Anders E. Andersen

 

 

Ros fra Fam. Christensen - Bianca, Nico og Cille.
Da vi videregav vores avlsarbejde til jer, var vi meget spændte på, hvordan det ville gå. Et var jo, at I begge havde hjulpet rigtig meget med hvalpene her på Lundtoftgård, et andet var, at I selv nu skulle stå med hele ansvaret.

Vi må erkende, at vi er blevet meget positiv overrasket.

Nu har vi fulgt 2 kuld hvalpe – og I gør et fantastisk arbejde. Selv om I har fået lidt råd med på veje, har I alligevel kørt jeres egen stil – og fået nogle kanon hvalpe ud af det.

Vi er meget meget stolte af jer, og lykkelig for, at ånden fra Lundtoftgård kører videre i den næste generation, for ligesom som vi gjorde her, sætter i også hundenes ve og vel over alt andet.

Tak til jer begge to.

 

Hilsen mor & Jørn

 

 

Ris og Ros fra Lars H. Kristensen.
Ja selvom jeg valgte ikke at blive "adoptivfar" hos jer denne gang (pga.
uddannelse), nyder jeg stadig at følge med i jeres hundeliv ;o)

Sikke nogle skønne guldklumper. Det er rigtig sjovt at følge med i hundenes hverdag gennem alle de sjove billeder. Jeg er imponeret over jeres engagement med hundene.

Stor ros til sidens opbygning! Men ingen ros uden ris:
Jeg synes godt nok at der er for lidt fokus på den flotte fyr Mingus. Han er jo
ellers en rigtig god legeonkel, ser det ud til :o) Så fortjener han ikke lidt mere publicity på siden??

 

Mange hilsener, Lars Holm Kristensen, Hjørring

 

 

Ros fra Fam. Larsen - Cody.
Hej Heidi og Philip.
Vi vil også gerne lige skrive nogle rosende ord til jer!

Man bliver rådet til altid at kigge på flere kuld hvalpe inden man vælger
sin guldklump. Men da vi kom i kontakt med jer sidste sommer, var vi slet
ikke i tvivl om at vores hvalp skulle købes hos jer!

Du Heidi, har været helt fantastisk til at skrive mails og svare på alle vores spørgsmål. Og hjemmesiden er simpelthen genial. Det har været så dejligt at kunne følge Cody dag for dag indtil vi skulle hente ham. Vi kunne hurtigt mærke at i gik op i hvalpene med liv og sjæl, og det gjorde at vi ville købe en hvalp hos
jer, selvom vi bor på sjælland og ikke kunne komme og se hvalpene mere end
en gang før vi skulle vælge.

Vi havde aldrig drømt om at få så dejlig en hund. Cody har simpelthen det bedste sind man kan ønske sig. Han er glad, legesyg, nysgerrig og samtidig så afbalanceret. Vi er helt sikre på, at de første 8 uger af hans liv har haft stor betydning for den hund han er i dag.

 

Hilsen Ulrik og Mette.

 

 

Ris og Ros fra Fam. Møllegård - Simba.
Kære Heidi og Philip
 Vi har desværre ikke nået at kigge på jeres hjemmeside i et stykke tid på grund af sygdom i familien, men så fik vi tid og der gik bare lang tid med at studere de dejlige hvalpe som allerede snart er klar til den store verden og vi er sikre på at i har fundet nogle gode mennesker til dem, og tænk vi syntes en af hannerne ligner vores dejlige Simba.

Det er flot som i har holdt os orienteret om hvalpene og tidligere kuld, mine arbejdskammerater er også imponeret over hvor godt i tager jer af jeres hunde, vi glæder os meget til hvalpetræf ,og det glæder os at Sonja ikke kunne nøjes med en papegøje, vi kunne og så godt tænke os at se et par billeder at Mingus, Mille ser ud til at være en rigtig god hundemor.

 

vov vov fra Simba og familie Vivi
 
PS: Simba har det rigtig godt efter at han er blevet kastreret, vi mærker det ikke, bort set fra at han er gået i barndom og begyndt at grave huller i haven igen, men det går vel over?

 

 

 

 

 

Nyheder

 

03.07.2013 - 8 hvalpe født.

Så født Cille endelig og det blev til 8 dejlige hvalpe - 6 tæver og 2 hanner. De er salgsklare d. 30/08-2013 og der er allerede solgt 5 hvalpe.

 

13.06.2013 - Kommende hvalpe.

Så er Cille gravid igen og der forventes hvalpe omkring d. 1. juli 2013.

 

21.05.2013 - Til minde om vores elskede Mille.

Vi måtte desværre tage afsked med Lundtoftgårds Mille, som sov stille ind.

 

22.08.2012 - Til minde om vores elskede Nico.

Vi måtte desværre tage afsked med Lundtoftgårds Nico, som sov stille ind.

 

09.06.2012 - Alle hvalpe solgt.

Så blev alle 9 hvalpe solgt. Nyt kuld forventes i foråret 2013. Det er muligt at blive skrevet op til en hvalp - kontakt os for mere information.

 

27.05.2012 - Certifikatudstilling i Aalborg.

Kenzo deltog i certifikatudstilling i Aalborg, hvor han vandt 1. præmie (Excellent) og blev 4. bedst blandt junior-hannerne.

 

30.04.2012 - Nye hvalpe.

Så fødte Lundtoftgaard's Cille endelig og det blev til 9 skønne hvalpe - 5 tæver og 4 hanner.

 

28.04.2012 - DRK's certifikatudstilling.

Kenzo deltog i DRK's certifikatudstilling og vandt 2. præmie (Very good).

 

18.04.2012 - Kommende hvalpe.

Nu er der ingen tvivl om at Lundtoftgård's Cille er højgravid. Hvalpene forventes d. 28. April.

 

09.04.2012 - Ny side på Facebook.

Da vores gruppe på Facebook også har været inaktiv det sidste års tid, har vi nu oprettet en ny Facebookside.

http://www.facebook.com/lundtoftgaard

 

08.04.2012 - Ny hjemmeside.

Efter vores hjemmeside har været inaktiv mere end 1 år, har vi nu endelig fået en ny hjemmeside op op køre.

 

04.02.2012 - Skue i Dansk Retrieverklub.
Kenzo deltog i skue og vandt både 1. Præmien & 2. Plads.

 

16.09.2011 - Ny avlshan.
Lundtoftgårds Golden har købt en ny hanhund, Kenzo, med stambog.

 

11.03.2011 - Til minde om vores elskede Bianca.
Vi måtte desværre tage afsked med Lundtoftgårds Bianca, som sov stille ind.

L U N D T O F T G Å R D S    G O L D E N